Intake                                                                                                                                                    Tijdens een eerste intakegesprek kunt u met mij kennismaken en kijken of u zich prettig voelt in mijn praktijk. Daarnaast zullen we tijdens dit gesprek uw klachten in kaart brengen. Mochten we beiden denken dat we goed met elkaar aan het werk kunnen, start de behandeling.

De volgende stap is dat we behandeldoelen opstellen en dat ik aangeef welke behandelvorm daar het beste bij aansluit. Soms zijn hiervoor twee of meer gesprekken nodig.

Duur en frequentie
De sessies vinden gemiddeld eens in de week of eenmaal in de twee/drie weken plaats. Duur van een behandeling voor enkelvoudige problematiek is gemiddeld 5 tot 12 sessies. Voor complexere problematiek zal dit langer zijn.

De duur van de gesprekken is 45 minuten.

Verhinderd?
Als u verhinderd bent kunt u de afspraak 24 uur van te voren kosteloos afzeggen; als het korter van te voren is breng ik u 50 euro in rekening.

Klachten?
Uiteraard streef ik naar een zo goed mogelijk contact en de beste hulp. Mocht er toch iets zijn wat u niet prettig vindt dan hoop ik dat u dat met mij zult bespreken. Mocht u alsnog een klacht in willen dienen dan kunt u de procedure vinden op de site van mijn beroepsvereniging:

http://nvvp.nl/vind-informatie/voor-clienten/hoe-te-handelen-bijklachten-over-de-behandelaar

Kwaliteitsstatuut

Hieronder vindt u mijn kwaliteitsstatuut. Hierin staan diverse gegevens met betrekking tot mijn praktijk. Dit is sinds januari 2017 een verplichting voor alle GGZ instellingen en praktijken.

Kwaliteitsstatuut-Renate_van_der Ree.pdf