Contact

U kunt mij het best bereiken via post@renatevanderree.nl In verband met de aard van mijn werkzaamheden is het voor mij namelijk vaak lastig mijn telefoon te beantwoorden, vandaar dat email de snelste optie is.

U kunt ook bellen (06 3911 0250); als ik u dan niet te woord kan staan, kunt u mijn voicemail inspreken en zal ik u terugbellen.

Mijn praktijkruimte bevindt zich op de Waterstraat 5 in Zutphen, vrij dicht bij het station.

Wachttijd

Momenteel (december 2022) is er binnen mijn praktijk helaas een wachttijd voor nieuwe clienten. Ik kan deze tijd niet verantwoord inschatten en daarom neem ik momenteel geen nieuwe clienten aan. Eventueel kan ik u helpen bij het vinden van een andere psycholoog die eerder tijd heeft. U kunt me emailen of bellen om te overleggen.

De behandeling wordt aansluitend aan de intake gestart, er is dus geen verschil tussen aanmeldwachttijd en behandelwachttijd. De wachttijd heeft betrekking op zowel de Basis GGZ als de Specialistische GGZ en is niet afhankelijk van diagnose of zorgverzekeraar. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een andere zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden, die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars zijn overeengekomen (de treeknormen).

Informatie over een aantal andere psychologen in (de omgeving van) Zutphen kunt u vinden op de volgende website:

http://www.psychotherapeutenzutphen.nl/